Kas notiek, kad deaktivizējat Instagram?

Lai gan Instagram varētu šķist labākā platforma, kur pavadīt brīvo laiku, skatoties izklaidējošu saturu, tas var arī nelabvēlīgi ietekmēt cilvēku veselību. Ir izdevīgi atrauties no sociālajiem medijiem, lai nodarbotos ar emocionālo labsajūtu, un sociālo mediju samazināšana var palīdzēt uzturēt labu garīgo veselību. Tā kā ir vienlīdz svarīgi atpūsties no sociālo mediju lietotnēm, piemēram, Instagram, iespējams, vēlēsities uzzināt, kā deaktivizēt savu kontu, vai uzzināt, kas notiek, deaktivizējot Instagram. Ja jūs meklējat padomus par to pašu, mēs piedāvājam jums noderīgu rokasgrāmatu, kas iemācīs īslaicīgi deaktivizēt Instagram kontu, kā arī to, kā deaktivizēt Instagram un atgūt to.

Kas notiek, kad deaktivizējat Instagram?

Šajā rakstā jūs uzzināsit, kas notiek, deaktivizējot Instagram. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu par to sīkāk.

  Kā notīrīt Instagram kešatmiņu operētājsistēmās Android un iOS

Kā jūs varat paslēpt savu Instagram kontu?

Jūs varat paslēpt savu Instagram kontu no sabiedrības, padarot to par privātu kontu. Lai to izdarītu, jums jāveic tālāk minētās darbības.

Piezīme: abiem Android un iOS Instagram lietotāji.

1. Palaidiet Instagram lietotni savā iOS vai Android viedtālrunī.

2. Pieskarieties Iestatījumi.

3. Nospiediet Privātums.

4. Iespējojiet opciju Privāts konts.

Vai jums vajadzētu deaktivizēt savu Instagram?

Ja jums ir nepieciešams pārtraukums no sociālajiem medijiem, ir lieliska ideja deaktivizēt savu kontu, nevis dzēst visu kontu. Par laimi Instagram ir arī deaktivizēšanas funkcija. Ja vēlaties strādāt bez traucēkļiem sociālajos saziņas līdzekļos vai samazināt ekrāna laiku, IG konta deaktivizēšana izklausās kā ideāls risinājums. Turpiniet lasīt tālāk, lai uzzinātu, kas notiek, deaktivizējot Instagram.

Vai kāds var redzēt, ka esat skatījies viņu stāstu pakalpojumā Instagram, ja deaktivizējat savu kontu?

Deaktivizējot savu Insta kontu, jūsu vārds tiek automātiski noņemts no stāsta skatītāju saraksta. Tomēr, ja persona redz, ka esat to skatījis pirms konta atspējošanas, viņš zinās, ka esat to izdarījis. Pēc konta atspējošanas jūsu profils vairs netiks rādīts stāstu skatītāju sarakstā.

Kā īslaicīgi deaktivizēt Instagram kontu?

Lai īslaicīgi deaktivizētu savu Instagram kontu, varat to izdarīt, veicot tālāk norādītās darbības.

  Kā vietnē Instagram atrast papildu iestatījumus

1. Apmeklējiet Instagram vietne un piesakieties savā kontā.

2. Noklikšķiniet uz sava profila ikonas un nolaižamajā izvēlnē izvēlieties opciju Iestatījumi.

3. Sadaļā Rediģēt profilu ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz opcijas Īslaicīgi deaktivizēt manu kontu.

4. Izvēlieties vēlamo iemeslu konta deaktivizēšanai un atkārtoti ievadiet paroli.

5. Pēc tam noklikšķiniet uz opcijas Īslaicīgi deaktivizēt kontu.

Kas notiek, ja īslaicīgi deaktivizējat Instagram?

Deaktivizējot savu IG kontu, jūsu konts uz laiku pazūd, līdz atkārtoti aktivizējat savu kontu. Jūs tiksiet paslēpts no sekotāju saraksta, un citi lietotāji nevarēs skatīt jūsu profilu.

Cik ilgi jūs varat īslaicīgi atspējot savu Instagram?

Tas ir pilnībā atkarīgs no jums, cik ilgi vēlaties savu Instagram kontu īslaicīgi atspējot. Atkārtota pieteikšanās ļaus jums to atkārtoti aktivizēt, kad vien vēlaties.

Kas notiek, kad deaktivizējat savu Instagram kontu?

Deaktivizējot savu Instagram kontu, citi lietotāji nevarēs skatīt jūsu profilu, kā arī nevarēs jums nosūtīt ziņojumus.

Vai jūs varat deaktivizēt savu Instagram uz gadu?

Jā, jūs varat deaktivizēt savu Insta kontu tik ilgi, cik vēlaties. Pat ja tas ir uz gadu, jūs joprojām varat ātri pieteikties savā kontā un izmantot to tāpat kā to atstājāt.

Vai jūs varat atspējot savu Instagram kontu uz 3 mēnešiem?

Jā. Nav ierobežojumu tam, cik ilgi varat deaktivizēt savu Instagram. Tātad, pat ja atkal piesakāties savā kontā pēc dienas, mēneša vai pat gada, joprojām varat piekļūt savam Instagram kontam tieši tā, kā to atstājāt pirms tā deaktivizēšanas.

  Kā pārbaudīt, vai kāds jūs ir bloķējis vietnē Instagram

Vai Instagram deaktivizēšana izdzēsīs visu?

Nē, deaktivizējot savu IG kontu, netiek dzēsti jūsu publicētie fotoattēli vai videoklipi, kā arī ziņojumi, atzīmes Patīk un komentāri nevienai no ziņām. Jūsu dati tiks paslēpti no citiem lietotājiem tikai tad, ja būsiet atspējojis savu kontu. Tomēr jūs nezaudēsit nekādus Instagram datus deaktivizēšanas periodā.

Cik reizes jūs varat deaktivizēt Instagram?

Jūs varat deaktivizēt savu Instagram kontu tikai reizi nedēļā, izmantojot Instagram vietne datorā vai mobilajā tālrunī vai Instagram lietotnē, ja jums pieder iPhone.

Vai varat deaktivizēt Instagram un atgūt to?

Jā, varat deaktivizēt savu IG kontu un atgriezties, piesakoties tajā, izmantojot savu lietotājvārdu/tālruņa numuru, e-pasta adresi un paroli. Nav noteikts laika ierobežojums, kurā varat paturēt savu kontu deaktivizētu. Tāpēc jebkurā laikā varat deaktivizēt savu kontu.

***

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata bija noderīga un ka jūs varējāt uzzināt, kas notiek, deaktivizējot Instagram. Sazinieties ar mums ar saviem jautājumiem un ieteikumiem, izmantojot tālāk sniegto komentāru sadaļu. Nākamajā rakstā arī dariet mums zināmu, par kādu tēmu vēlaties uzzināt.