Kā uzzināt, vai kāds jūs ir bloķējis vietnē Whatsapp

Viena no visplašāk izmantotajām ziņojumapmaiņas lietojumprogrammām visā pasaulē ir WhatsApp. Izmantojot Wi-Fi, varat sūtīt ziņojumus un piedalīties grupas tērzēšanas sarunās ar draugiem un savienojumiem visā pasaulē. WhatsApp izmanto jūsu bezvadu interneta savienojumu, nevis mobilos datus.

Tātad, lai kur jūs dotos, ja ir pieejams Wi-Fi savienojums, varat turpināt lietot WhatsApp, lai sazinātos un nosūtītu īsziņas ar visiem. Tas ir īpaši ērts cilvēkiem, kuri vēlas tūlītējās ziņojumapmaiņas iespējas bez jebkādām papildu ērtībām. Tas izskatās un darbojas pēc iespējas tuvāk parastajām īsziņām, taču sniedz jums ziņojumapmaiņas brīvību, izmantojot WiFi.

Daži cilvēki var atklāt, ka ir mēģinājuši nosūtīt ziņojumu kādai no savām kontaktpersonām, taču atklāj, ka vairs neatbild. Ir dažas iespējas, kādēļ kāds no Whatsapp nereaģē; viņi varētu būt aizņemti, ir izdzēsuši lietotni vai vispār izdzēsuši savu WhatsApp kontu. Tomēr ir arī iespējams, ka esat bloķēts.

Daži indikatori informēs jūs, ja kāds jūs ir bloķējis, izmantojot lietojumprogrammu WhatsApp. Šajā rakstā mēs apskatīsim visas dažādās iespējas, lai noskaidrotu, vai tas ir noticis ar jums.

Kā darbojas WhatsApp bloķēšana

Lietotāji, kuri vairs nevēlas sazināties ar citām kontaktpersonām, var bloķēt šīs personas lietojumprogrammas iestatījumos. Atverot lietotni un noklikšķinot uz izvēlnes (3 vertikāli punkti) lietotnes labajā pusē, pieskarieties “Iestatījumi”.

No turienes ritiniet uz leju līdz “Konts” un pieskarieties “Privātums”. Vienreiz šajā lapā; varat noklikšķināt uz Bloķētās kontaktpersonas. Aplūkojot šīs lapas augšējo labo pusi, jūs redzēsit personas ikonu ar plus zīmi blakus tai. Kad esat pieskāries šim, varat pievienot ikvienu no sava kontaktpersonu saraksta.

  Kā atrast savus draugus vietnē WhatsApp

Mums ir apmācība: Kā bloķēt kādu vietnē WhatsApp, ja vēlaties to pārbaudīt!

Ja lietotājs ir bloķēts, viņš vairs neredzēs izmaiņu kulmināciju, kas atbilst bloķēšanai.

Kā uzzināt, vai esat bloķēts

Lai gan WhatsApp jums nepaziņos, ja esat bloķēts, daži rādītāji liecina, ka tas tā ir. Papildus tam, ka pēdējās sarunas laikā tiek saprastas dažas nesaskaņas, citas lietotnes funkcijas nedaudz atšķirsies, ja kāds izvēlēsies vairs nesazināties ar jums lietotnē.

„Pēdējais redzētais“ ir pazudis

Ir vairāki rādītāji, kas liecina, ka kāds jūs ir bloķējis vietnē WhatsApp. Ja skatāties uz kontaktpersonu un tajā nav redzama informācija par viņu “pēdējo reizi redzēts” vai “tiešsaistes statuss”, iespējams, šī kontaktpersona ir jūs bloķējusi.

Tas var būt arī faktors, ja jūs vai attiecīgā persona esat atjauninājis savus konfidencialitātes iestatījumus. Noklikšķinot uz saviem Pēdējoreiz redzēts privātuma iestatījumiem, var tikt ietekmēts tas, ko varat redzēt.

Ja esat pārbaudījis savus konfidencialitātes iestatījumus un tie ir redzami citiem, un pēdējā reizē, kad runājāt ar viņu kontaktpersonu, bija redzama viņu kontaktpersona, pastāv liela iespēja, ka esat bloķēts.

Nav profila atjauninājumu

Vēl viens rādītājs, ka jūsu WhatsApp kontaktpersona jūs ir bloķējusi, ir viņa profila attēls un informācija vairs nav pieejama. Izmantojot lietojumprogrammu, jūs vairs neredzēsit viņu tiešsaistes statusu vai stāstus.

  Kā piespraust tērzēšanu vietnē WhatsApp

Šie indikatori nozīmē, ka esat bloķēts vai lietotājs ir izdzēsis savu WhatsApp kontu. Ja domājat, ka tas varētu būt pēdējais, vienmēr varat likt draugam meklēt kontu, izmantojot savu WhatsApp kontu. Ja tiek parādīts profils, jūs esat bloķēts.

Ir arī svarīgi pieminēt, ka daži lietotāji netērē laiku sava profila attēla atjaunināšanai, kā arī neatjaunina savas darbības. Ja profils ir redzams, varat nosūtīt ziņu. Atkarībā no atzīmes, ko redzat pēc nosūtīšanas, jūs varat saprast, vai varat sazināties ar viņiem.

Atzīmes un to nozīme

Vai esat sūtījis personai ziņojumus un pamanījāt tikai vienu atzīmi blakus tai? Tas nozīmē, ka jūsu ziņojums ir nosūtīts, bet adresāts nav saņēmis un izlasījis. Lūk, ko norāda visas atzīmes ikonas.

  • Viena pelēka atzīme nozīmē, ka jūsu ziņojums ir nosūtīts, bet vēl nav piegādāts.
  • Divas pelēkas atzīmes nozīmē, ka jūsu ziņojums ir nosūtīts un piegādāts jūsu kontaktpersonai.
  • Divas zilas atzīmes nozīmē, ka ziņojums ir nosūtīts, saņemts un skatīts.

No WhatsApp vietnes.

Ja pamanāt tikai vienu pelēku atzīmi blakus nosūtītajiem ziņojumiem, pastāv liela iespēja, ka esat adresātu bloķēšanas sarakstā. Tas nozīmē, ka jūsu ziņojums tiek nosūtīts šai personai, bet kāda iemesla dēļ tas netiek piegādāts uz šīs personas tālruni.

Tas var notikt slikta wifi vai mobilo datu signāla dēļ, tāpēc vislabāk ir dot tam kādu laiku un pārbaudīt, vai atzīme nemainās.

Vai tu tur esi?

Vēl viena WhatsApp piedāvātā funkcija ir iespēja veikt tālruņa zvanus. Tas darbojas tāpat kā parastie tālruņa zvani, izņemot to, ka mobilās uztveršanas vietā tiek izmantots WiFi. Tāpat kā pārējā lietotnē, tālruņa zvanu veikšana vietnē WhatsApp ir pilnīgi bez maksas.

  Kā apturēt automātisko lejupielādi vietnē WhatsApp operētājsistēmā Android un iPhone

Tas nozīmē, ka, zvanot kādai no savām kontaktpersonām, tai ir jāzvana un uz to jāatbild tāpat kā uz jebkuru tālruņa zvanu. Tomēr, ja esat bloķēts, tālrunis īsi zvanīs pirms automātiskas atvienošanas. Tas ir līdzīgi tam, kad zvanāt kādam, kura tālrunis ir izslēgts, un tiekat nosūtīts tieši uz balss pastu.

Ja esat mēģinājis piezvanīt kontaktpersonai vietnē Whatsapp vairākas reizes dažādos dienas vai nedēļas punktos, tas ir vēl viens labs rādītājs, ka šī persona jūs ir bloķējusi. Lai iegūtu papildu pārliecību, mēģiniet piezvanīt citai savai WhatsApp kontaktpersonai.

Kontaktpersonas pievienošana grupai

WhatsApp ļaus jums izveidot grupas ar saviem kontaktiem. Ja izvēlaties izveidot grupu un mēģināt pievienot kontaktpersonu, kas rada kļūdu, tas ir labākais rādītājs, ka esat bloķēts.

Kad kāds jūs būs bloķējis, tiks parādīts ziņojums “Nevar pievienot dalībnieku” vai “Neizdevās pievienot”, un tas neļaus jums tērzēt ar šo personu. Ja redzat šo ziņojumu, tas nozīmē, ka vairs nevarat sazināties ar šo kontaktpersonu. To var attiecināt uz: viņi ir jūs bloķējuši vai izdzēsuši savu kontu.

Ja neredzat kontaktpersonas informāciju, tiešsaistes statusu un nevarat to pievienot grupas ziņojumam, iespējams, esat bloķēts. Labākais veids, kā pārliecināties, ka viņi nav dzēsuši savu kontu, ir likt citam lietotājam meklēt savu kontaktpersonu.