Kā paslēpt savu Snapchat stāstu

Katram pusaudzim uz planētas Snapchat kļūst arvien populārāks pieaugušo vidū. Protams, lietotne, kas izstrādāta, lai parādītu jūsu dzīves personiskākos aspektus, pieaugušajiem sagādās problēmas, piemēram, ar priekšniekiem, kolēģiem, bijušajām liesmām un citiem. Tā kā cilvēki arvien vairāk rūpējas par savu publisko un profesionālo tēlu lietotnē, Snapchat ir jāsāk meklēt precīzāki veidi, kā aizsargāt savu privātumu. Tikmēr ir dažas lietas, ko varat darīt, lai nevēlamas acis neiekļūtu jūsu mirkļos.

Kā paslēpt savu Snapchat stāstu

Jūsu Snapchat stāsts ir momentuzņēmumu krātuve, ko vēlaties, lai cilvēki varētu redzēt savā brīvajā laikā. Snaps pakalpojumā My Story ilgst 24 stundas, pirms pazūd. Varat rediģēt, kam ir iespēja redzēt jūsu stāstu. Veiciet šīs darbības no Snapchat kameras.

  • Pieskarieties sava profila ikonai augšējā kreisajā stūrī. Ja izmantojat bitmoji, tā izskatīsies kā jūsu bitmoji.
  • Pieskarieties iestatījumu ikonai augšējā labajā stūrī.
  • Ritiniet uz leju līdz Skatīt manu stāstu sadaļā Kas var… un pieskarieties tai.
  • Izvēlieties vienu no 3 pieejamajām opcijām.
  •   Friendmoji nedarbojas Snapchat — ko darīt

    Varat ļaut ikvienam redzēt jūsu stāstu. Citiem vārdiem sakot, ikviens, kurš izvēlēsies jums sekot (neatkarīgi no tā, vai jūs viņu pazīstat vai nē), saņems ieskatu.

    Varat ļaut tikai draugiem redzēt jūsu stāstu. Tas nozīmē, ka cilvēkiem ir jāseko jums UN jums ir jāseko viņiem atpakaļ, lai viņi varētu redzēt jūsu stāstu.

    Jūs varat pielāgot, kurš var un nevar skatīt jūsu stāstu jūsu draugu sarakstā. Ja atlasāt šo opciju, pieskarieties to draugu vārdiem, par kuriem NEVĒLIES skatīt savu stāstu.

    Kā paslēpt visus momentuzņēmumus

    Jums nav īsti nepieciešams slēpt visus savus momentuzņēmumus. Nosūtot momentuzņēmumu tradicionālajā veidā, jūs savā kontaktpersonu sarakstā varat izvēlēties, kam to nosūtīt. Šajā sarakstā būs draugi un daži sekotāji. Šajā sarakstā neparādīsies sekotāji, kuri nav jūsu draugi un kuri ir iestatījuši kontaktpersonu konfidencialitāti uz “tikai draugiem”.

      Kā nosūtīt īsziņas vietnē Snapchat

    Kā paslēpt kāda cita momentus

    Varbūt jūs esat šeit, jo esat noguris no kāda cita pastāvīgajiem atjauninājumiem. Jūs nevēlaties viņiem pārtraukt sekošanu, jo jums patīk laiku pa laikam ieskatīties viņu stāstā. Ar ko tu nodarbojies? Ja viņi nav jūsu draugs lietotnē (citiem vārdiem sakot, viņi jums neseko), varat viegli novērst to, ka viņi jūs pārņem, neatceļot sekošanu.

  • Pieskarieties sava profila ikonai augšējā kreisajā stūrī. Ja izmantojat bitmoji, tā izskatīsies kā jūsu bitmoji.
  • Pieskarieties iestatījumu ikonai augšējā labajā stūrī.
  • Ritiniet uz leju līdz Sazināties ar mani sadaļā Kas var… un pieskarieties tai.
  • Izvēlieties Mani draugi.
  • Šajā gadījumā nav iespējams izcelt konkrētus lietotājus.

    Pieņemsim, ka jūs nevēlaties to darīt. Jums ir daudz sekotāju, kuriem jūs nesekojat, un jums patīk ik pa laikam saņemt no viņiem ziņas. Kā jūs varat neļaut šim lietotājam jūs aizķert? Vienkārši. Jūs tos bloķējat.

      Ko Snapchat nozīmē emocijzīmes blakus vārdam?
  • Pieskarieties sava profila ikonai augšējā kreisajā stūrī. Ja izmantojat bitmoji, tā izskatīsies kā jūsu bitmoji.
  • Pieskarieties Pievienot draugus.
  • Meklējiet viņu Snapchat vārdu.
  • Pieskarieties profila ikonai.
  • Pieskarieties trīs punktu ikonai ekrāna augšējā labajā stūrī.
  • Pieskarieties Bloķēt.
  • Voila. Jūs vairs nesazināsit ar šo personu. Starp citu, viņi arī neredzēs nevienu no jūsu momentuzņēmumiem.

    Vai lietotāji var pateikt, vai viņi ir bloķēti?

    Ja bloķējat kādu personu vai slēpjat savu stāstu, neviens paziņojums netiek rādīts. Tāpēc tas nebūs uzreiz pamanāms. Taču apņēmīgs lietotājs var izmantot trikus, lai secinātu, ka viņš ir bloķēts. Un, ja jūs vienkārši slēpjat savu stāstu no viņiem? Viņi nevarēs redzēt jūsu stāstu. Tātad, mēs domājam, ka viņi domās, ka kaut kas ir noticis. Labāk sāciet nākt klajā ar dažiem labiem skaidrojumiem.