Kā izdzēst veco Facebook kontu

Facebook piedāvā būtībā visu, ko lietotājs var vēlēties, apkopojot informāciju no jebko zem saules un nodrošinot lietotājam patīkamu satura epikūru. Tomēr Facebook ir sācis zaudēt savu lietotāju bāzi, un lielākā daļa lietotāju to neatgriezeniski pamet vai pāriet uz Instagram. Ja esat viens no šiem cilvēkiem un vēlaties dzēst savu kontu, turpiniet lasīt līdz beigām. Šajā rakstā tiks paskaidrots, kā izdzēst veco Facebook kontu un izdzēst Facebook kontu, nezinot paroli. Tāpat mēs atbildēsim uz citiem saistītiem jautājumiem, piemēram, vai varat izdzēst Facebook kontu, negaidot 14 dienas, un vai Facebook dzēš paziņotos kontus.

Kā izdzēst veco Facebook kontu

Savu veco Facebook kontu varat izdzēst sadaļā Iestatījumi un konfidencialitāte. Izlasiet šo rakstu līdz beigām, lai uzzinātu darbības, kas detalizēti parāda to pašu, izmantojot attēlus labākai izpratnei.

  Kā noņemt ikonas no Facebook lietotnes saīsņu joslas

Cik daudz Facebook kontu jums var būt?

Varat izveidot tik daudz Facebook kontu, cik vēlaties, izmantojot tik daudz izveidoto e-pasta ID vai tālruņa numuru. Tomēr Facebook nosaka, ka kontu skaits uz vienu e-pastu vai tālruņa numuru nevar būt vairāk par vienu.

Kā jūs varat izdzēst savu Facebook kontu?

Lai izdzēstu savu FB kontu, veiciet tālāk norādītās darbības.

1. Piekļūstiet Facebook vietne izmantojot pārlūkprogrammu, un piesakieties savā kontā.

2. Noklikšķiniet uz lejupvērstās bultiņas ikonas ekrāna augšējā labajā stūrī.

3. Pēc tam noklikšķiniet uz Iestatījumi un konfidencialitāte.

4. Izvēlieties Iestatījumi.

5. Pēc tam kreisajā rūtī noklikšķiniet uz opcijas Jūsu Facebook informācija.

6. Noklikšķiniet uz Skatīt blakus opcijai Deaktivizēšana un dzēšana.

7. Atlasiet radio pogu Dzēst kontu un noklikšķiniet uz Turpināt konta dzēšanu.

8. Noklikšķiniet uz Dzēst kontu.

9. Ievadiet paroli un noklikšķiniet uz Turpināt.

10. Vēlreiz uznirstošajā logā noklikšķiniet uz Dzēst kontu.

Kā jūs varat izdzēst savu Facebook kontu, negaidot 14 dienas?

Jūs nevarat izdzēst FB kontu, negaidot 14 dienas. Jums jāgaida noteiktais 30 dienu periods.

Kā jūs varat izdzēst vecos Facebook kontus?

Veiciet tālāk norādītās darbības, lai izdzēstu veco FB kontu:

Piezīme. Šo metodi var izmantot, ja zināt paroli vai esat pieteicies kontā.

  Kā kārtot savu Facebook plūsmu pēc jaunākā

1. Piesakieties savā Facebook konts savā pārlūkprogrammā.

2. Noklikšķiniet uz lejupvērstās bultiņas ikonas.

3. Noklikšķiniet uz Iestatījumi un konfidencialitāte > Iestatījumi > Jūsu Facebook informācija.

4. Pēc tam noklikšķiniet uz Skatīt blakus opcijai Deaktivizēšana un dzēšana.

5. Noklikšķiniet uz Dzēst kontu > Turpināt uz konta dzēšanu.

6. Noklikšķiniet uz Dzēst kontu.

7. Ievadiet paroli un noklikšķiniet uz Turpināt.

8. Vēlreiz uznirstošajā logā noklikšķiniet uz Dzēst kontu.

Kā jūs varat izdzēst veco Facebook kontu, kuram vairs nevarat piekļūt?

Veiciet tālāk norādītās darbības, lai izdzēstu veco FB kontu:

1. Piekļūstiet Facebook Aizmirsta parole lappuse.

2. Atrodiet konta nosaukumu.

Piezīme. Ja jūsu konts nav redzams, atlasiet Es neesmu šajā sarakstā un norādiet sava drauga vārdu.

3. Kad esat atradis savu kontu, nosūtiet atiestatīšanas kodu uz šim kontam pievienotajiem akreditācijas datiem (e-pasta vai tālruņa numuriem).

4. Ievadiet atiestatīšanas kodu tam paredzētajā vietā.

5. Piesakieties savā vecajā kontā, izmantojot savus akreditācijas datus.

6. Noklikšķiniet uz lejupvērstās bultiņas un atlasiet Iestatījumi un konfidencialitāte > Iestatījumi > Jūsu Facebook informācija.

7. Noklikšķiniet uz Skatīt blakus opcijai Deaktivizēšana un dzēšana.

8. Noklikšķiniet uz Dzēst kontu > Turpināt uz konta dzēšanu > Dzēst kontu.

9. Ievadiet paroli un noklikšķiniet uz Turpināt.

10. Visbeidzot, uzvednē noklikšķiniet uz Dzēst kontu.

Kā jūs varat izdzēst kāda veco Facebook kontu?

Veiciet tālāk norādītās darbības, lai izdzēstu veco FB kontu:

  Kā izveidot Facebook Messenger Rooms videozvanu

1. Apmeklējiet Facebook pieteikšanās lapa pārlūkprogrammā un piesakieties savā kontā.

2. Noklikšķiniet uz lejupvērstās bultiņas augšējā labajā stūrī.

3. Atlasiet Iestatījumi un konfidencialitāte > Iestatījumi > Jūsu Facebook informācija.

4. Noklikšķiniet uz Skatīt blakus opcijai Deaktivizēšana un dzēšana.

5. Noklikšķiniet uz Dzēst kontu > Turpināt uz konta dzēšanu > Dzēst kontu.

6. Ievadiet paroli un noklikšķiniet uz Turpināt.

7. Visbeidzot uzvednē noklikšķiniet uz Dzēst kontu.

Vai varat izdzēst Facebook kontu, nezinot paroli?

Jā, varat izdzēst savu FB kontu, nezinot paroli, ja vispirms to atiestatāt.

Vai Facebook izdzēš neaktīvos kontus?

Nē, Facebook nekad neizdzēš neaktīvos kontus.

Vai Facebook dzēš paziņotos kontus?

Jā, FB dzēš kontus atkarībā no izdarīto pārkāpumu smaguma un atkārtošanās.

Cik daudz ziņojumu ir nepieciešams, lai izdzēstu Facebook kontu?

Tas viss patiešām ir atkarīgs no izdarīto pārkāpumu smaguma un nodarījuma noturības. Lai gan liels skaits ziņojumu piesaista Facebook uzmanību, pietiek ar dažiem ziņojumiem, lai izveidotu kontu no vietnes, ja darbība ir pietiekami smaga.

***

Mēs ceram, ka jūs uzzinājāt par to, kā izdzēst veco Facebook kontu. Sazinieties ar mums ar saviem jautājumiem un ieteikumiem, izmantojot tālāk sniegto komentāru sadaļu. Tāpat dariet mums zināmu, par ko vēlaties uzzināt tālāk.