Kā izdzēst Marco Polo profilu

Marco Polo ir mobilo pakalpojumu lietotne, kas savieno cilvēkus, izmantojot tērzēšanu, videoklipus un ziņas. Tā galvenokārt ir video mitināšanas un koplietošanas lietotne. Ja vēlaties uzzināt, vai varat izmantot Marco Polo bez tālruņa numura vai bloķēt kādu Marco Polo, jums ir pareizi jāizlasa raksts. Varat arī izdzēst Marco Polo profilu, ja esat pabeidzis lietotni un vēlaties pārtraukt sava konta darbību. Izlasiet rakstu līdz beigām, lai neatgriezeniski izdzēstu Marco Polo un uzzinātu vairāk par lietotni.

Kā izdzēst Marco Polo profilu

Marco Polo lietotni sauc arī par video rācijas lietotni. Tā ir diezgan slavena platforma, lai cilvēki varētu sazināties un iepazīt viens otru. Šajā rakstā jūs uzzināsit, kā izdzēst Marco Polo profilu. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu par to sīkāk.

  Kā iegūt Apple izglītības atlaidi Mac vai iPad datorā

Vai varat izmantot Marco Polo bez tālruņa numura?

Nē, jūs nevarat izmantot Marco Polo bez tālruņa numura, jo tas savieno jūsu video un mikrofonu ar citiem, izmantojot jūsu kontaktpersonas. Ja vien neapstiprināsit savu tālruņa numuru, lietotnē nevarēsit atrast nevienu.

Ko nozīmē aktīvs Marco Polo?

Jūsu aktīvais statuss pakalpojumā Marco Polo nozīmē, ka esat pēdējo reizi redzēts lietotnē. Tas norāda, vai esat tiešsaistē vai pēdējo reizi bijāt aktīvs lietotnē. Varat arī paslēpt sava konta aktīvo statusu.

Kā zināt, vai kāds skatās Marko Polo?

Visus, kas skatījās jūsu videoklipu, varat redzēt Marco Polo apakšā. Jūs redzēsit viņu profila attēla ikonu, kas nozīmē, ka viņš skatās vai ir skatījies ziņu.

Kā atsaukt kādu Marco Polo?

Lai atsauktu uzaicinājumu pakalpojumā Marco Polo, veiciet tālāk norādītās darbības.

1. Savā ierīcē atveriet lietotni Marco Polo Android vai iOS tālrunis.

2. Pieskarieties trīs punktu ikonai blakus vēlamajai grupas tērzēšanai.

3. Tagad pieskarieties Rediģēt grupu.

4. Pēc tam izvēlieties tās personas vārdu, kuru vēlaties noņemt no saraksta.

5. Pieskarieties opcijai Noņemt no grupas un apstipriniet.

Vai jūs varat bloķēt kādu pakalpojumā Marco Polo?

Jā, jūs varat bloķēt lietotājus pakalpojumā Marco Polo, bloķējot viņu tērzēšanu. Jūs nevarēsit saņemt vai nosūtīt lietotājam tērzēšanas sarunas, kad to izdzēsīsit/bloķēsit.

  Kā apturēt pakalpojumu YouTube, kad skatāties prom no ekrāna [Chrome]

Kā jūs varat izdzēst Marco Polo profilu?

Kad esat pabeidzis lietotni Marco Polo un vēlaties dzēst Marco Polo profilu, veiciet tālāk norādītās darbības.

Piezīme. Tādējādi tiks neatgriezeniski izdzēsts jūsu Marco Polo konts.

1. Pieskarieties profila ikonai Marco Polo lietotnes augšējā kreisajā stūrī.

2. Pieskarieties Iestatījumi > Konts.

3. Nospiediet Dzēst kontu.

4. Lai apstiprinātu, ievadiet sava konta paroli.

Vai jūs varat neatgriezeniski izdzēst Marco Polo?

Jā, jūs varat neatgriezeniski izdzēst Marco Polo, tiklīdz esat apstiprinājis sava konta dzēšanu, izmantojot paroli. Jūs vairs nevarēsit piekļūt datiem, kas saistīti ar šo kontu. Arī citi lietotāji nevarēs redzēt vai sazināties ar jums lietotnē.

Kas notiek, kad izdzēšat Marco Polo kontu?

Tiklīdz Marco Polo profils būs neatgriezeniski dzēsts, to vairs nevarēs atgūt. Jūs zaudēsiet arī konta datus, tostarp kontaktpersonas, ziņas, videoklipus un draugus. Jūsu draugi vairs nevarēs jūs redzēt vai sazināties ar jums, izmantojot lietotni.

Vai izdzēšot Marco Polo, tas tiek izdzēsts ikvienam?

Nē. Ja izdzēsīsit kādu personu no Macro Polo, jums vairs nebūs piekļuves tērzēšanas sarunu saturam, bet otrai personai tas viss joprojām būs pieejams. Ja nevēlaties, lai šī persona piekļūtu jūsu saturam, varat izdzēst. Marco Polo to izdzēsīs tikai, veicot iepriekš minētās darbības.

  9 labākie rīki un pakalpojumi nesaskaņu emocijzīmju / emocijzīmju izveidei

Kā jūs varat izņemt sevi no Marco Polo grupas?

Ja vēlaties noņemt sevi no Marco Polo grupas, veiciet tālāk norādītās darbības.

1. Lietotnē Marco Polo pieskarieties trīs punktu ikonai blakus tērzēšanas nosaukumam.

2. Nospiediet Rediģēt grupu.

3. Nospiediet Pamest grupu.

Kas notiek, kad pametat Marko Polo grupu?

Kad pametat Marco Polo grupu, jums vairs nebūs piekļuves grupas tērzēšanai vai saturam. Pārējās personas joprojām var būt grupā, kamēr esat aizgājis. Varat arī noņemt personas, pirms pats pametat grupu.

Kā izdzēst Marco Polo kontaktpersonas?

Ja vēlaties izdzēst Marco Polo kontaktpersonas, veiciet šīs darbības:

1. Palaidiet tālrunī lietotni Marco Polo.

2. Pieskarieties trīs punktu ikonai blakus lietotājvārdam.

3. Pieskarieties Bloķēt/Dzēst tērzēšanu.

4. Nospiediet Dzēst tērzēšanu.

Piezīme. Varat arī pieskarties Bloķēt un dzēst tērzēšanu.

***

Tātad, mēs ceram, ka esat sapratis, kā izdzēst Marco Polo profilu ar detalizētām darbībām, kas jums palīdzēs. Varat sniegt mums visus jautājumus vai ieteikumus par jebkuru citu tēmu, par kuru vēlaties, lai mēs veidojam rakstu. Nometiet tos tālāk esošajā komentāru sadaļā, lai mēs to uzzinātu.