Kā izdzēst kanālu telegrammā

Daudziem cilvēkiem Telegram ir kļuvusi par lietotni saziņai ar draugiem, ģimeni un paziņām virtuālajā pasaulē. Atšķirībā no tradicionālajiem ziņojumapmaiņas risinājumiem, platforma ļauj lietotājiem izveidot kanālus, kuros viņi sazināties ar cilvēkiem ar kopīgām interesēm. Lietotājus, kuri izmanto vairākus kanālus, var pārņemt pūles, kas nepieciešamas, lai kanāls darbotos. Varat arī atklāt, ka jūsu intereses ir mainījušās un kanāls jums vairs nekalpo. Par laimi, Telegram ļauj lietotājiem dzēst kanālus neatkarīgi no tā, vai viņi izmanto lietotni savā mobilajā ierīcē vai datorā.

Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā dzēst kanālu Telegram datorā, Macbook datorā, Android planšetdatorā vai iOS ierīcē.

Kā izdzēst kanālu telegrammā datorā

Telegram kanāla dzēšana datorā ir salīdzinoši ātra metode. Darīt tā:

  • Palaidiet Telegram darbvirsmas lietotni.
  • Pārejiet uz kanālu, kuru vēlaties dzēst, un noklikšķiniet uz tā, lai skatītu kanālu informācijas lapu.
  • Nospiediet trīs vertikālos punktus blakus kanāla nosaukumam, lai atvērtu nolaižamo izvēlni.
  • Izvēlieties opciju „Pārvaldīt kanālu“.
  • Ritiniet līdz loga apakšdaļai un pieskarieties “Dzēst kanālu”.
  • Lai apstiprinātu darbību, atlasiet pogu „Dzēst“.
  • Kad apstiprināsiet savu lēmumu, Telegram parādīs uznirstošo logu, informējot, ka jums ir sešas sekundes, lai atceltu darbību. Ja nejauši esat izvēlējies nepareizo kanālu, ātri nospiediet pogu “Atsaukt”, lai atgūtu dzēsto kanālu. Kad būs pagājušas sešas sekundes, jums vairs nebūs iespējas izgūt kanālu. Lai gan šis laika posms ļauj labot iespējamās kļūdas, ar to var nepietikt, it īpaši, ja pārvaldāt vairākus kanālus ar līdzīgiem nosaukumiem. Pirms noklikšķināt uz pogas Dzēst, rūpīgi pārejiet uz kanāla informācijas lapu, lai pārliecinātos, ka pārtraucat pareizo kanālu.

    Ņemiet vērā, ka Telegram var iznīcināt kanālu, ja jūsu konts ir neaktīvs. Ja neesat izmantojis savu kontu 90 dienas, Telegram pārtrauks visus saistītos kanālus. Pirms to deaktivizēšanas platforma informēs abonentus par lēmumu.

      Ko jums nozīmē Amazon “Project Zero” pretviltošanas plāns?

    Kā izdzēst kanālu telegrammā operētājsistēmā Mac

    Tā kā Telegram atbalsta vairākas ierīces, varat dzēst kanālu, izmantojot savu Mac datoru. Darīt tā:

  • Atveriet Telegram darbvirsmas lietotni.
  • Atrodiet kanālu, kuru vēlaties dzēst, un pieskarieties tam, lai atvērtu kanālu informācijas lapu.
  • Atlasiet trīs vertikālos punktus blakus kanāla nosaukumam, lai skatītu nolaižamo izvēlni.
  • Noklikšķiniet uz opcijas „Pārvaldīt kanālu“.
  • Dodieties uz loga apakšdaļu un nospiediet „Dzēst kanālu“.
  • Lai pabeigtu darbību, pieskarieties pogai “Dzēst”.
  • Nospiežot “Dzēst”, Telegram sniedz sešu sekunžu laika posmu, lai atsauktu darbību. Ja saprotat, ka esat nejauši pārtraucis nepareizā kanāla darbību, noklikšķiniet uz pogas “Atsaukt”, un kanāls paliks aktīvs. Kad sešu sekunžu atpakaļskaitīšana ir pabeigta, nav iespējams atkārtoti aktivizēt dzēstu kanālu. Lai gan poga “Atsaukt” ir pieejama dažas sekundes, daži lietotāji var uzreiz nesaprast, ka ir pieļāvuši kļūdu, un kanāls tiks zaudēts uz visiem laikiem. Tā kā kanālu pamatā ir personiskās intereses, lietotāja kanāliem var būt līdzīgi nosaukumi. Pārliecinieties, vai dzēšat atbilstošo kanālu, pārbaudot tā nosaukumu un uzmanīgi izlasot lapu Informācija par kanālu.

    Vēl viens veids, kā dzēst kanālu, ir neizmantot savu kontu 90 dienas. Pēc trīs neaktivitātes mēnešiem Telegram pārtrauks visus ar jūsu kontu saistītos kanālus. Pirms kanālu dzēšanas platforma brīdinās visus kanālu abonentus par lēmumu, lai novērstu jebkādas neskaidrības.

    Kā izdzēst kanālu telegrammā iPhone tālrunī

    Kanāla izveide telegrammā prasa daudz darba. Jums ir regulāri jāpublicē atjauninājumi, lai veicinātu iesaisti un piesaistītu jaunus abonentus. Ja kanāla tēmā parādās jauni notikumi, jums ir arī jāizsūta ziņas un jāinformē abonenti.

    Tomēr, ja zaudējat interesi par tēmu vai vēlaties koncentrēties uz citām aktivitātēm, varat dzēst kanālu, izmantojot iPhone lietotni Telegram. Darīt tā:

  • Dodieties uz telegrammas kanālu, kuru vēlaties dzēst.
  • Pieskarieties kanāla displeja attēlam ekrāna augšdaļā.
  • Augšējā labajā stūrī pieskarieties “Rediģēt”, lai atvērtu opciju izvēlni.
  • Skenējiet izvēlni un izvēlieties opciju “Dzēst kanālu”.
  • Vēlreiz pieskarieties pogai “Dzēst kanālu”, lai apstiprinātu darbību.
  •   8 labākā žurnālu pārvaldības programmatūra ātrākai problēmu novēršanai

    Kad izdzēsīsit savu Telegram kanālu, tā abonenti zaudēs piekļuvi tā ziņojumapmaiņas vēsturei un ziņām.

    Ja pēdējā laikā neesat tik daudz lietojis Telegram, platforma var automātiski izdzēst visus kanālus, ko sāka jūsu konts. Ja konts ir neaktīvs 90 dienas, Telegram pārtrauc visus ar to saistītos kanālus. Pirms to darīt, platforma publicēs kanālu atjauninājumus, informējot abonentus par savu lēmumu.

    Kā izdzēst kanālu telegrammā iPad

    Ja jūsu intereses ir mainījušās un esat pārspējis savu Telegram kanālu, varat to izdzēst, izmantojot lietotni savā iPad. Lūk, kā to izdarīt:

  • Atveriet telegrammas kanālu, kuru vēlaties pārtraukt.
  • Nospiediet kanāla displeja attēlu blakus kanāla nosaukumam.
  • Atlasiet “Rediģēt”, lai atvērtu nolaižamo izvēlni.
  • Pārejiet uz opcijām un izvēlieties „Dzēst kanālu“.
  • Vēlreiz nospiediet pogu “Dzēst kanālu”, lai apstiprinātu savu lēmumu.
  • Varat dzēst kanālu manuāli, taču Telegram to var arī izdzēst, ja jūsu konts ir bijis neaktīvs. Pēc 90 dienu neaktivitātes platforma dzēš visus ar jūsu kontu saistītos kanālus. Pirms kanāla dzēšanas Telegram publicē atjauninājuma ziņojumu, brīdinot abonentus, ka kanāls drīz vairs nebūs pieejams.

    Kā izdzēst kanālu telegrammā Android ierīcē

    Android lietotāji platformai var piekļūt, izmantojot lietotni Telegram un Telegram X.

    Izmantojot klasisko lietotni Telegram, varat tērzēt ar citiem lietotājiem un piezvanīt viņiem, izmantojot to pašu cilni. Tomēr lietotne Telegram X ir lietotājam draudzīgāka. Tas ļauj tērzēt ar draugiem un zvanīt lietotājiem, izmantojot dažādas cilnes, racionalizējot tiešsaistes saziņu.

    Kanālu īpašnieki bieži sliecas uz Telegram X, jo tā parāda attēlus augstā izšķirtspējā, saglabājot to kvalitāti, kad tie tiek kopīgoti ar abonentiem. Neatkarīgi no lietotnes, kuru esat instalējis savā Android ierīcē, kanāla dzēšana ir samērā vienkārša.

    Lai dzēstu kanālu, izmantojot lietotni Telegram:

  • Atveriet telegrammas kanālu, kuru vēlaties pārtraukt.
  • Noklikšķiniet uz kanāla displeja attēla saskarnes augšējā daļā.
  • Pieskarieties ikonai “Zīmulis”.
  • Nospiediet cilni “Kanāla informācija” un ekrāna apakšā atlasiet opciju “Dzēst kanālu”.
  • Izvēlieties „Dzēst visiem abonentiem“ un noklikšķiniet uz pogas „Dzēst kanālu“, lai pabeigtu darbību.
  •   Kā pievienot trešās puses mākoņkrātuvi programmā Microsoft Teams

    Kanāls tiks dzēsts no platformas, un tā abonenti nevarēs piekļūt tā ziņojumapmaiņas vēsturei un ziņām.

    Otrs kanāla dzēšanas veids ir Android lietotnes Telegram X izmantošana. Darīt tā:

  • Atlasiet kanālu, kuru vēlaties dzēst, lai to atvērtu atsevišķā cilnē.
  • Noklikšķiniet uz augšējās joslas un atlasiet zīmuļa formas ikonu “Rediģēt”.
  • Nospiediet trīs vertikālos punktus, lai atvērtu nolaižamo izvēlni.
  • Izvēlieties opciju “Iznīcināt kanālu”.
  • Ja kādu laiku neesat piekļuvis savam Telegram kontam, jums jāņem vērā, ka Telegram spēj iznīcināt arī kanālus, kurus vada neaktīvi konti. Ja neizmantojat savu kontu 90 dienas, Telegram identificē visus kanālus, kurus esat sācis, un tos dzēš. Pirms kanāla iznīcināšanas Telegram saviem abonentiem nosūta paziņojumu, informējot par lēmumu.

    Papildu bieži uzdotie jautājumi

    Vai kanāla atstāšana ir tas pats, kas tā dzēšana?

    Kad esat pametis izveidoto kanālu, varat atlasīt dalībnieku, kas darbosies kā kanāla administrators. Lietotājs uzņemas atbildību par kanāla pārvaldību, un tā saturs paliek pieejams tā abonentiem. Tomēr, pārtraucot kanāla darbību, visi tā dati tiek neatgriezeniski dzēsti, un abonenti to vairs nevarēs skatīt. Turklāt varat atkārtoti pievienoties kanālam, kuru esat pametis, taču nav iespējams izgūt dzēstu kanālu.

    Bez grūtībām izdzēsiet telegrammas kanālus

    Telegrammas kanāli ir lieliska iespēja izveidot kopienu, kuras dalībniekus interesē tās pašas tēmas. Taču intereses mainās, un uzturēt kanālu, par kuru jūs neaizraujat, ir nogurdinoši. Labās ziņas ir tādas, ka telegrammā kanālu var izdzēst, veicot dažas salīdzinoši vienkāršas darbības. To var izdarīt, izmantojot datoru, Macbook, Android planšetdatoru vai iOS ierīci.

    Cik Telegram kanālus esat izveidojis? Kuru ierīci izmantojat kanālu atjauninājumu publicēšanai? Vai esat kādreiz iepriekš izdzēsis kanālu? Paziņojiet mums tālāk komentāru sadaļā.